Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęcza

nad tęczą
przesłonięty świat
codzienności brudu
niestałości serca
nad tęczą
niesiony powiewem wiosny
płynę donikąd

nad tęczą
muzyką kolorów omamiony
trwam miłością
snem dawno wyśnionym

nad tęczą
płynę ...

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Naja

    24 January 2014, 23:10

    Bardzo ładny wiersz :-)

  • Janya

    23 January 2014, 20:31

    Piękny z uczuciem;)
    pozdrawiam;)

  • vikkka

    23 January 2014, 18:42

    Ładnie podoba mi się.