Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posąg

na dłoni
skrzyżowały się myśli

zamknęłam ją

zahipnotyzowałeś spojrzeniem
zamieniłeś w posąg

nikt nie wie
że bije w nim serce

nikt
tylko ty

27 408 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    1 April 2016, 08:56

    śliczny ,zabieram do siebie :)

    Pozdrawiam :))

  • M44G

    4 March 2016, 21:40

    Ładnie. Miłych snów.