Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak Cię ocalić ?

Nadchodzi zły dzień
w którym moja Miłość odejdzie w cień

ohh Miłości moja...
wędrując po łonie Abrahama
motyle będzie goniła
W raju prawdziwym
być może będzie szczęśliwa
I zaznasz uczucia błogości
na czas nieskończoności

ohh Romeo
tak uśmiechnięta i tkliwa
jak za życia twego
będę jedynie w myślach
niosących mnie ku Tobie

Jak mam Cię ocalić mój drogi ? Jak ?

Byś jeszcze raz zaznał dotyku mego
Byśmy razem ramię w ramię
mogli obserwować spadające gwiazdy
życzeniami zasypując całe bezchmurne niebo

Byśmy mogli znów gonić wschody słońca
przedzierając się po bujnym, zielonym
obdarowanym rosą bezkresnym dywanie
Byś mógł ostatni raz spojrzeć mi w oczy
Nie wiedząc że za Tobą śmierć
w czarnych szatach kroczy

Moglibyśmy stworzyć swój własnt ziemski raj
Gdybym tylko wiedziała jak Cię ocalić
Mój ukochany Romeo..

Powiesz mi jak..

http://www.youtube.com/watch?v=BBXw-oP7KQ8

5636 wyświetleń
111 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!