Menu
Gildia Pióra na Patronite

Espera

Nadchodzi wieczór
Dzień ochładza się
Noc ubiera się w cień

Ty zostawiasz mnie
Ja podchodzę do okna
Pochłania Cię czerń
Nie odwracasz się

Noc jak noc
Pustką jest
Ciemną i chłodną
Jak studnia bez dna
Czekam znów Ciebie
Czekam znów dnia

Każda noc z Tobą
Jest dla mnie dniem

Ty zostawiasz mnie
Ja podchodzę do okna
Już nie widzę Ciebie
Przyjdź kiedyś Ukochana

https://www.youtube.com/watch?v=xojCEht_9KY

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    11 February 2016, 21:04

    Dziękuję Serdecznie. Miłych snów.

  • szpulka

    11 February 2016, 20:54

    Bardzo malowniczy tekst.

  • M44G

    7 February 2016, 17:56

    Dzięki serdecznie Michale. Pozdrawiam.

  • silvershadow

    7 February 2016, 17:41

    Po prostu piękny. Trafia do mnie.