Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zastrupiona

nadal nie wiesz
dlaczego takie ważne jest

nie być

znaleźć się o szerokość stąd
zostawiając wszystkie piksele

gdy liczę gwiazdy
i płaczę jeśli któraś spada

bo z czasem potrzeba
skorzystać z egoizmu

nie musieć umierać
na waszych oczach

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!