Menu
Gildia Pióra na Patronite

ulecieć

na chwilę
wzbić się
na skrzydłach

poczuć radość
uśmiech

podaj mi rękę
ciepło

już nic
spokój duszy
serce zwalnia bieg

bez lęku
bez koszmarów
bez łez

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    23 September 2012, 12:22

    Ładne...