Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz

Na chwilę byliśmy sobie dani –
Jak sekunda z minutą na zwinnym zegarze –
By zginąć w otchłani
Czasu i zapomnieć swoje twarze.

21 171 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!