Menu
Gildia Pióra na Patronite

na bezdrożach wiatr
przegania zimne serce
spłoszone słońce

pod zmrużoną powieką
łza ciąży kamieniem
pustynny piach

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    22 April 2014, 15:04

    Bardzo ciesze się z waszych odwiedzin:)

    Pozdrawiam

  • onejka

    21 April 2014, 20:42

    Trudno ogrzać zimne serce,
    trudno otrzeć łzy,
    które spłynąć nie chcą...

    Ciepłe pozdrówki ślę Motylku :)

  • 21 April 2014, 19:42

    Smutne, ale bardzo ładne.
    Pozdrawiam świątecznie. :)