Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezgranicznie

Na balkonie siedzę, bez zabezpieczeń,
Na poręczy. Nogi bujane na wietrze,
Szukają sensu. Nie czuję się bezpiecznie,
Ale czuję się bardzo dobrze. Tak wiecznie.
Moje myśli, latają z wiatrem, się bawią,
Takie szalone.
I mnie na progu drewna zostawiają,
Ja ich nie gonię.

Nie odganiam też czarnych kruków,
Z czerwonymi jak ogień oczami.
Amorek strzelał do mnie z łuku,
I chybił. Tak też bywa czasami.

Bo szczęście często chodzi parami,
A ja teraz czuję się sam...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • ZamoY

    19 September 2014, 23:26

    Jest to obraz znaleziony dawno temu w sieci, ukazujący byłego basistę mojego ulubionego zespołu :)

  • ZamoY

    19 September 2014, 20:22

    Zamojski* ;) Y dodany w ksywce, ze względów osobistych :)
    Dziękuję bardzo :))