Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mental illness

M Zachorowałam...
E Ale to nie jest katar ani grypa.
N ...I nikt nie wie,że choruje
T Nie ma na to lekarstwa.

A Ta choroba żyje ,a ja umieram.
L Ona zabiera to co jest piekne.
I Ona dusi marzenia
L Eksponuje słabości

L Walcze z nią
N wciąż przegrywam.
E Próbuje się oczyścić
S nie wychodzi.
S Umieram.

581 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Sol 8

    3 May 2011, 21:06

    M świetnie sobie to wymyśliłaś :))
    E
    N
    T
    A
    L
    I
    L
    L
    N
    E
    S
    S