Menu
Gildia Pióra na Patronite

wzrok .

My wszyscy jesteśmy piękni
Nikt nie może być nazwany inaczej
Może ktoś kiedyś nazwie Cię brzydalem
Ale dla innego człowieka będziesz ideałem
Tylko, że My jesteśmy stworzni by oceniać wzrokiem
To co jest w środku zostawiamy na koniec
Czasem jest tak, że po poznaniu człowieka
Dopiero zwracamy uwagę na jego marzenia
A przez to, że odtrącamy kogoś po wyglądzie
Tracimy nawet szanse na wspaniały związek
Więc zanim powiesz o kimś, że jest brzydki
Zastanów się czy o Tobie nie powiedział ktoś tak nigdy .

5473 wyświetlenia
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!