Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spragnione

myśl w otwartej przestrzeni
tętnieniem czasu się tworzy
aura życia
wiatr, co nieświadome gładzi
i przepływa w niedosłownym
wszystko hermetycznie zamknięte
nie tęsknią tylko wiersze

w tym nienasyconym
sączące szczęście
człowiek łapczywie chłonie
by iskrzyć

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Nika789

    14 April 2011, 22:05

    dłonie. włosy. podbródek. usta. zmysły. oczy.
    tak. "nie tęsknią tylko wiersze"

    Pozdrawiam Dario !

  • Akte

    14 April 2011, 20:31

    :)
    kłaniam się nisko i pozdrawiam