Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłótnia

Myślisz, by być ze mną
choćby weekend pobyć
i pod kołdrą ciemną
pocałunkiem mnie zdobyć

I jeśli zechcesz mnie kochać
mnie i wszystkie me troski
nie chciej rywalizować
i nie miej w oknie zazdroski

Podziel jabłko na dwoje
kiedy moja będziesz
dzielmy smutki twoje
a pomnóżmy nasze szczęście

Przeszłością nie żyjmy
głów nie obracajmy
przyszłością się radujmy
miłość sobie dajmy

I czasu nie traćmy
kłótniami się wlokąc
złościom swym zaradźmy
…ze sobą być mogąc

A jeśli kłótnia już będzie
to ją szybko zakończmy
przytulajmy się wszędzie
i godząc się…
……………do łóżka razem wskoczmy!

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!