Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli...

Myśli przelatujące przez umysł
w chwili póżniej...zapomniane
czy złe czy dobre czy cokolwiek warte
czy każde powinno być ważne, trwałe
z miłością oddane
oj ja wiem co to jest rozczarowanie
słowa w nadmiarze i brak słów
puste deklaracje...obietnice
och przestań świecie
zatrzymaj się na małą chwilę
usiądż blisko
wymaluj w myśli jego twarz
te chwilę zatrzymaj...dziś tuli mnie muzyka
z jednej nutki na drugą wpadam
i spokojnie zasypiam.

https://www.youtube.com/watch?v=G5PcuVAXbFs

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    6 May 2018, 11:21

    Dzieki ...pozdrawiam ciepło

  • dark smurf

    5 May 2018, 23:38

    bywa że miło piszesz.. witam po czasie :)

    nutka sposobem na wszystko ;p