Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli przelatujące przez umysł
w chwili póżniej szybko zapomniane
czy złe czy dobre czy cokolwiek warte
a każde powinno być ważne
trwałe, przepełnione namietnością
miłością, oddaniem i po raz kolejny
dech w pierściach zapiera, oddechu brak
czy masz w sobie tyle siły
by być moim mężczyzną?chronić mnie
przed złem tego świata
o! wiem jak boli czekanie i wiem jak się
czuje rozczarowanie, chcemy nie chcemy
słowa w nadmiarze i ...brak słów...deklaracje
obietnice...co życie nam przyniesie
niewiele mogę ci dać...tylko siebie
ech przestań świecie...zatrzymaj sie na chwilę
ja wysiadam i takie dzisiaj myśli płata umysł
czekam od nocy do świtu i wyczekuję
miły ciebie...wymaluj w myśli mą twarz
te chwile zatrzymaj...dziś tuli mnie muzyka
z jednej nutki na drugą wpadam i zasypiam.

https://www.youtube.com/watch?v=6p_pYin6QcU

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!