Menu
Gildia Pióra na Patronite

usualy

myśli nieuczesane mam w głowie,
czasem coś napiszę, czasem coś powiem,

zwykle te proste zdania,
tak wiele znaczą dla mojego ludzkiego funkcjonowania,

zwykle te proste zdania - nic nie znaczą,
a ja żyć muszę nadal godząc się z rozpaczą,

bawię się tekstem, a także słowem,
Per aspera ad astra,
w trudnej chwili powiem i żyję wciąż.

5705 wyświetleń
65 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!