Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli

Myśli me błądzą w lawinie uczuć.
Pochłonięte przez otchłań bezsilności,
wypełzają podsycone iskrą tęsknoty
i wpadają wprost pajęczą sieć miłości.

Oplątane bronią się,
lecz potężny pająk miłości,
zaciska je wokół siebie coraz bardziej.
Biedne me myśli poddają się,

I zaczynają kochać kogoś bez ograniczeń,
miłością czystą, piękną lecz beznadziejną.
Bo cóż z tego, kiedy nie ma "Jego"Wiedzieć nie może
Dzieli nas ogromne życia morze.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    19 February 2012, 15:08

    Aneczko, buziaczki .
    Dziękuję:))

  • aloya

    19 February 2012, 14:59

    Poddają się Aniu, gdyż ulegają miłości są bezsilne wobec niej.

  • aloya

    19 February 2012, 12:34

    Milusiego i dla Ciebie Aneczko:))

  • aloya

    19 February 2012, 12:14

    Może nie smutny Aneczko, ale czasami tak bywa że walczymy z własnymi myślami.
    Pozdrawiam serdecznie:))