Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślę, więc jestem.

Myślę, że jestem, że żyję, ale nie...

Dlaczego?

Bo to nie jest to 100 % życie.

Brak wiatru w żaglach.
Brak radości z drobiazgów.
Brak cierpliwości.

Zacznę żyć... ale od jutra :)

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • fryta96

    23 May 2012, 20:18

    Lubię to! :D

  • mar Morto

    23 May 2012, 20:01

    nie.