Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemijanie

Myślę o Tobie,
O tym co pisaliśmy sobie,
Wszystko przeminęło,
I już nikt nie przywróci Tego.

2322 wyświetlenia
11 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!