Menu
Gildia Pióra na Patronite

CZARNY ŁABĘDŹ

Myślę o swych bliskich
ładując mój pistolet
i jak do tego doszło pojąć nie mogę...

Powinnam pisać romanse
i dzieci mieć gromadkę,
tymczasem piszę listy do dzieci ofiar...

Współczuję Wam bardzo,
lecz sama jestem martwa...
Gdy spróbujesz mnie zabić
to nie zrobi różnicy...

I żyję już na zawsze
pośród słów ich kiedy tańczą
i tańczyć nie przestając
giną od kul na ulicach.

DRAG KING 810

Inspiracja: http://www.youtube.com/watch?v=4syqbxBGK3U

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!