Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota małych skrzydeł

Myślami jestem gdzieś daleko,
wiruję w przestworzach,
Muskając chmury skrzydłami,
tak jakbym szczęścia dotykała.
Pomiędzy kwiecistymi polami,
różanymi ogrodami,
gdzieś między wschodem i zachodem,
tęskniąc za przeszłością,
latam z motylami,
moimi najwierniejszymi przyjaciółmi.
Nie ma mnie,
myślami latam,
gdzieś...

72 078 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • 8 November 2016, 00:43

    "Whisky Lulabay" - posłuchaj ;).