Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chandra

Myślami jestem daleko by nikt nie ujrzał łez
Uciekam w kierunku nieznanym by w nich zatopić się
Żaden z drogowskazów nie pomoże mi, wiem
Jestem uwięziona, w przepaści tuż nad dnem
Wydostać się zbyt ciężko, chcę uwolnić się
Ktoś tu przyszedł, ujrzał rozlewisko łez
Szukać zaczął prędko lecz za późno jest
Mnie już tutaj nie ma utopiłam się.

1864 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!