Menu
Gildia Pióra na Patronite

Więc..

Myślami ciągle błądzę gdzieś,
szukam dowodu, że kochasz mnie.
Już sama nie wiem co mam myśleć,
czy Ty czujesz to co ja..?

2543 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!