Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakiego koloru jest szczęście ?

Marcepan

Myślałam ,że żółtego jak liście jesienią ,
czerwone jak serce ,czy może niebieskie jak niebo bez chmurne ?
Lecz nie, moje szczęście ma kolor tęczy , jest kolorowe -przybiera każdy odcień .
Lecz to szczęście jest ulotne jak chwila, nigdy go nie zobaczysz gołym okiem, przypomnisz sobie o nim w te trudne dni. Że twoje szczęście jest kolorowe jak tęcza po burzy .

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!