Menu
Gildia Pióra na Patronite

piąty października

myślałam że wszystko będzie w porządku
cały czas jak najdalej od ciebie
ale teraz ona ma twarz i imię
i jeszcze wyraźniej widzę

twoja dłoń w jej dłoni

myślałam że zapomnę wszystko
i podniosę się z okruchów
będę nową sobą
a głowa którą straciłam
znów na karku zagości

ale jestem tylko małą kroplą cichych łez
desperacko rozciągniętą w konturach uśmiechu

http://www.youtube.com/watch?v=zGnAsQobwrw

1733 wyświetlenia
17 tekstów
1 obserwujący
  • zugimihau

    25 November 2013, 22:55

    może z czasem..choć jeśli to było "to"-to nigdy..

  • onejka

    25 November 2013, 22:26

    dwuwers na zakończenie, coś pięknego...