Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

Myślałam, że można żyć bez tlenu
Bez słońca, bez snów
Zawiodłam się po raz kolejny
Szukam ukojenia wśród słów
Na prostej drodze potykam się, odbijam od miedz
Tak, teraz wiem, to prawdziwe życie jest.

Upadam, przeczesuję palcami piasek
Tak, miałeś rację, ten świat jest pełen masek.

4980 wyświetleń
80 tekstów
0 obserwujących
  • Pytia

    13 May 2011, 19:37

    niczym bohaterstwo-szczerość bolesna-pięknie piszesz