Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popsuliśmy się

My, co ślepniemy od ciemności
prawie martwi udajemy, że żyjemy
Żywimy się półprawdami
wiarą, że słońce jeszcze nie zgasło
kłamstwami, że kiedyś wyjdziemy na ludzi
Pogubiliśmy części, ale nie zbieramy na nowe
Im nas mniej, tym lepiej

2370 wyświetleń
42 teksty
3 obserwujących
  • 4 November 2017, 10:25

    Ładne.
    ... chociaż się nie zgadzam z Tobą. :)