Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Muzyka
w czułych objęciach dźwięku
tańczy
lekko stąpając
po klawiszach nut.

Klucze wiolinowe wywołały
wojnę strunom
skrzypiec.

Krzyżyki
zaraziły flety depresją
c-moll

zamykam oczy
słuchając sonaty Twego serca

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • Papużka

    5 March 2017, 21:37

    ... ładne wibracje.