Menu
Gildia Pióra na Patronite

Litania do Muzy

Muzo- Murze obronny
Ucieczko od bólu
Objawienie prawdy
Urzeczywistnienie fantazji
Cudowny wymiarze
Ozdobo myśli
Splocie uczuć
Wiązko radości
Obrazie ulotny
Kolorze ziemi
Zabarwienie marzeń
Uosobienie piękna
Natchnienie serc
Rozwianie smutku
Towarzyszko zycia

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!