Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popękało to wszystko

muszę z czasem odejść
zatracić siebie
wytrychem
złamać bariery
wypełnione przez słowa
choć nie wiem
może wciąż zbyt prosto
bywam

poza wszystkim
nie jestem
sama
uśmiecham się głośno
do bezdrożnych
przestrzeni
jakie pozostają
za drzwiami

i brudzę
kolejne strony
mimo że wśród liter
znam tylko początki

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 18 April 2012, 03:16

    Może to nie ja zrozumiem, lecz Ty poznasz.
    ---
    Radzę sobie czasem z radami, które mam w zanadrzu. :)