Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo

Muszę się zabić, czasem tak trzeba.
By pójść do nieba.

Wytrzymać już nie mogę,
Przeżywam wielką trwogę.
Do nieba pójść już chcę,
By powstrzymać od tego się.! ;(

Nie mam ochoty dłużej żyć,
Mogłabym już z życia drwić.! :(

Nie chcę być,
Nienawidzę żyć.
Nie lubię śnić,
Bez duszy żyć.

Do nieba chcę iść,
Wolną być,
Szczęśliwie żyć,
I z ludzi drwić.!

1965 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Julka10219

    17 September 2012, 19:32

    Hanno i Xavierze ja z reguły piszę tylko smutne wiersze... ale teraz mam naprawdę ciężki okres w życiu i nie daję sb z niczym rady :(
    Miłego wieczoru ;)

  • czarna mamba

    17 September 2012, 16:44

    hmmm ale czemu drwic?:)