Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kowalskiego Jana miłośnik z krzywym zgryzem

Muszelka uchyla się
wychodzi ślimaczek
muszelka się zamyka
ze śluzem na ustach

Lubię kiedy tak leżysz
ociosana blaskiem
z różowym podbrzuszem
w otoczeniu wiosennych bazi

Liczę twoje kręgi
żebra dotykam językiem
a ty jak tęcza po kłótni
prężysz się pod sufitem

Muszelka puszcza banieczki
piękniejsze od mydlanych
łono przeczesał oddech
pożądaniem sponiewierany

127 803 wyświetlenia
1426 tekstów
95 obserwujących
  • 8 January 2018, 22:56

    Erotyk na dobranoc i dzień dobry.
    Bardzo dobry.