Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muskając delikatnie
Rozpieszczone ciało
Rozpalając ogień-
Ogień rozkoszy
Nieopanowane i
Dzikie...
Rozprzestrzeniające
Pod wpływem fal
Wypatrując Jego oczu
By zastygnąć -
W tym ubłogim stanie.

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!