Menu
Gildia Pióra na Patronite

liścik

Musisz zobaczyć granat moich paznokci, zatopić się w ich intensywność.
K.

podpisuje się literą. jakby świat
został zepchnięty do inicjału. mówił więcej,
skracając strony do kilku linii
papilarnych, które chcą pozostawić
ciepły ślad na szybie.

możesz go dotknąć. wziąć w ramiona.
nawet nieść na barkach,
jeśli [tylko] uniesiesz ciężar.

146 998 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!