Menu
Gildia Pióra na Patronite

budzi mnie melodia tęsknoty

Musisz wiedzieć, że pamiętam
że słowa które powiedziałeś
wyżłobiły mi głęboko w sercu
twoją miłość
I czasami, kiedy wnętrzności
odsłonią to miejsce pod lewą piersią
przypominam sobie ciebie
choć ty
już nie pamiętasz

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    4 February 2015, 08:57

    czyli, że co? jeśli ktoś dobry to inni źli?

  • mill

    4 February 2015, 01:01

    ...ja też miewam krótką pamięć....ładnie....

  • chocolat122

    3 February 2015, 22:45

    Cudowny, wzruszający wiersz. Pozdrawiam :-)