Menu
Gildia Pióra na Patronite

W takich miejscach

można się przygryzać językiem bez zębów

szare przestrzenie
cokolwiek snem
było wszystkim tym co jest

by teraz się nie budzić
w miejscach, gdzie rozmawia się
z nie swoim bogiem

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!