Menu
Gildia Pióra na Patronite

o żywocie nasionka

człowiek
musi pęknąć
jak łupinka orzecha

stanąć nago
nabrać światła w oczy
złapać wiatr we włosy

nie być już zalążkiem
a życiem

i nie zapominać
że jest się tylko pyłkiem.

14 303 wyświetlenia
197 tekstów
25 obserwujących
  • eskimoska86

    7 June 2013, 17:03

    Dziękuję:)

    pozdrawiam:)