Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze będę przy tobie

Możesz przecież przyjść do mnie i porozmawiać
Przytulic się ,nie odrzuce cię
Obiecałem ci przecież ,że będę za ciebie odpowiedzialny
Ale teraz skończ nas skańczać
Usiądź i odpocznij możesz też płakać
Byle byś spokojnie spała
Bo gdybyś zasnęła nienawidząc mnie nie wybaczyłbym sobie ,bo przecież tak mnie kochałaś

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    19 November 2017, 10:15

    Cris o to mi własnie chodziło
    Również pozdrawiam

  • Cris

    18 November 2017, 23:08

    Piszesz jakbyś przekazała jego słowa do Ciebie...wzruszające.
    Pozdrawiam.

  • Polna

    18 November 2017, 19:16

    Dziękuję bardzo za opinie również pozdrawiam

  • 18 November 2017, 00:48

    Też mi się podoba.
    Dobranoc. :))

  • Polna

    16 November 2017, 22:49

    Dziękuję

  • 16 November 2017, 22:24

    Bardzo ładne przedstawienie myśli, dobra robota