Menu
Gildia Pióra na Patronite

może

może o kimś
kogo nie ma
i nie będzie
bo jak pory roku
zmienny jest
i się kryje
w tym zamęcie

może o kimś
kto tu nigdy
nie rozpalił
żadnej świecy

może o kimś
kto nie poczuł
i nie czuje
a nawet jeśli
tylko w czasie przeszłym

919 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!