Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie tam myśli...

Może nawet nie muszę
wyprawiać się
słowem ot tak przypadkiem

może nawet wstyd przywdziać wypada
że się nie zamykam
każdym dniem jak kolorowy slajd

ten dla wybranych
poniekąd szczęśliwców
bo nie jestem

tylko bywam

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    4 December 2012, 18:02

    Życie nami obraca jak chce, lub nawet jak byśmy nie chcieli. Odsłonami wieloma jak na karuzeli. Qurczę te rymy... No siem pakują ;D
    Dzięki za obecność. Pozdrawiam :)

  • Akte

    4 December 2012, 15:02

    za Lee... też to i tamto
    ten lubię nawet bardzo
    i Ciebie w takiej odsłonie czytać, pozdrawiam

  • No_One_

    4 December 2012, 12:47

    "bo nie jestem

    tylko bywam"


    Skąd ja to znam... :)

  • Gaia

    23 November 2012, 21:16

    Aniu i Fausti, dobrze Was czytać. Pozdrawiam i dziękuję.

  • eskimoska86

    21 November 2012, 21:42

    bywam, więc prawdopodobnie mnie nie ma;)

    pozdrawiam Beatko :)

  • Gaia

    20 November 2012, 21:52

    Uwolnić słowo dla znaczeń wielu, to piękno warte pokłonu..
    Dziękuję Agnieszko i Agnes za pozostawione słowa.
    Pozdrawiam wieczorowo :)

  • misiek45

    20 November 2012, 21:32

    Pięknie napisane-pozdrawiam Beatko:)