Menu
Gildia Pióra na Patronite

może ktoś kiedyś coś
widział
kiedy oczy zmrużył
lub zamknął ciężką powieką
rzeczywistości

może ktoś kiedyś czegoś
się domyślał
że nie(wiele) brakuje
do szczęśliwych
uniesień

może coś kiedyś kogoś
nawiedzi
i powie
że szkoda było czas
podzielić
na wskazówki
zegara

47 969 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • 8 April 2014, 22:32

    czyste piękno

  • RozaR

    23 March 2014, 23:07

    Może ktoś kiedyś - ach zobaczył -ach uwierzył -ach no i bach na gębę.
    O czym to jest - o co chodzi ? A może Ci co wstawili do zeszytów mnie oświecą .

  • krysta

    23 March 2014, 16:00

    Urocze to 'gdybanie'

    Pozdrawiam