Menu
Gildia Pióra na Patronite

możenie

może kiedyś usiądę
w fotelu
pomyślę: znudziłam życie
zdmuchnę pióro z ramienia
i przeproszę
że już nie piszę wierszy

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • krysta

    25 August 2015, 20:55

    zingela do zobaczenia, następnym wierszem ;)

  • onejka

    25 August 2015, 19:05

    Przeczytałam i pomyślałam, szkoda, że nie piszesz