Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może kiedyś coś się zmieni
Może nie coś a ja sama;

Chcesz dać komuś całą rękę
A on nie chce nawet palca;

Może kiedyś świat zrozumie
Może pojmę coś i ja;

Z cierpienia miała płynąć nauka
A nie rozpacz i łzy;

Jesteś daleko, za mgłą
Poczekaj, nie uciekaj tak szybko;
Kochane Życie zrozum
Bardzo potrzeby jest mi ten czas…

11 895 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!