Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaduma

Może chciałabyś na chwilę zatrzymać się?
Jeżeli pogoni za szczęściem i codziennością, znajdziesz czas.
Będę na Ciebie czekać nad brzegiem morza.
Opowiem Ci wtedy o ludziach i o niebie.
Może ty opowiesz mi o sobie?
Słońce oswietli nam drogę do miłości,
a gwiazdy porozmawiają z nami o wieczności.

Przez chwilę zatracimy się w sobie,
zapominając o jutrze,
pokochamy wspólne teraz.

72 085 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • Julka 10

    5 December 2016, 01:12

    :))) ech...tyle czasu, a jednak czas " umarł" w tym samym miejscu :) Pozdrawiam Was...Kochani ;)))

  • Cris

    5 December 2016, 00:54

    Pytanie pewnie skierowane do Ciebie?... może warto?
    Powodzenia. :)