Menu
Gildia Pióra na Patronite

ParaDo.................ks

Mówisz, że chcesz
tak bardzo chcesz
być jak powietrze
oddycham nim, wiesz?
patrzysz na księżyc
o czym marzysz?
bo ja chcę być w środku
nie chcę być w środku
prosisz mnie żebym wyszła
a jednocześnie żebym się rozgościła
nigdy nie zdejmuję butów

3216 wyświetleń
39 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!