Menu
Gildia Pióra na Patronite

egzystencja

Mówisz do mnie
A jedyne co słyszę to
NIE
Dotykasz mnie
A jedyne co czuję to
NIE
Pokazujesz mi
A jedyne co widzę to
NIE
Prosisz mnie
A jedyne o co ja proszę to
NIE
Każesz kochać
A jedyne co kocham to
NIE
Mówisz:żyj
A jedyne czym żyję to
NIE

8880 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!