Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówi się, że kiedy
Ikar upadał
czas nie zatrzymał się ani na sekundę.
Mówi się, że kiedy Ikar upadał,
wielu upadło
podobnie.

1737 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!