Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskra

Mówili mi- świat to chrust
suche gałęzie
stare, powykręcane, połamane
wyschłe z braku miłości
czy może ambicji
mogą gnić
lub spłonąć i raz cieszyć oko
lecz ja
nie chciałam być iskrą

1078 wyświetleń
29 tekstów
0 obserwujących