Menu
Gildia Pióra na Patronite

nikt

mówiłeś że odejdziesz
to tylko krok
ten promień słońca
smakuje jak nigdy

podmuch
niosący wspomnienie

mówiłeś że to tylko gra
niewarta bólu
ktoś rani duszę
śmiejąc się w twarz

podmuch
niosący szeptanie

mówiłeś lecz nikt nie słuchał
klepali po plecach
że niby jest w porządku
ślepi w swych egzystencjach

ktoś krzyknął
nim zgasło słońce

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    20 July 2013, 11:32

    Piękny wiersz.... Pozdrawiam