Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Mówiłeś, że kochasz.
Mówiłeś, że tęsknisz.
Mówiłeś, że chcesz być ze mną.
Mówiłeś, że się o mnie martwisz.
Mówiłeś, że jestem Twoją gwiazdą.
Mówiłeś, że uczysz się od najlepszych- ode mnie.
Teraz wiem.
Skoro sie nie spotykamy to pewnie nie chcesz ze mną być
w związku z czym nie tęsknisz
czyli pewnie też nie kochasz.
Teraz wiem.
Skoro nie pytasz, co u mnie to sie o mnie nie martwisz.
... Twoja gwiazda zgasła ...
Przyznaję, że nauczyłeś się ode mnie niektórych słów,
ale nie nauczyłeś się najważniejszego...
nie nauczyłeś się... kochać.
Czy na to też nie miałeś czasu?

sierpień 2007

5628 wyświetleń
62 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!